Safari Lofoten

Hotell ved Lofoten

Hvor du skal bo i Lofoten?

Lofoten er kjent for sine gamle rorbuer (” Rorbuer “) som har blitt restaurert og omgjort til moderne innkvartering for turister.

Overnatting alternativer i Lofoten inkluderer hoteller , campingplasser, vandrerhjem , hytter, sjøhus , gjestehus, bed & breakfasts og andre typer leide rom og leiligheter.

Rorbuer

Langs kysten av Lofoten er mange koselige rorbuer . Disse naust var opprinnelig enkle hytter for fiskerne. I dag er det de av alle kategorier, fra lav til meget høy standard.

Sjøhus

I fiskelandsbyerer store bygninger som opprinnelig var ment å imøtekomme fiskebåter ‘ fangster. Disse kajbyggnader vanligvis to til fire etasjer høye og har boligkvarter.

Fordi mange av disse hjemmene har blitt brukt av fiskere, blir de ofte kalt ” rorbuer”. Men for å skille dem fra de mindre, tradisjonelle overnattingshytterofte brukt begrepet Sjøhus ( ” Sjøhus “). I noen av disse Sjøhus tillatt gjester å dele fasiliteter som kjøkken, bad og stue.
Bestille reiser og overnatting nå

Hotell

Søk etter hoteller i over 600 norske byer.

Hjem / ferievilla

Gjennom søk på nytt 2500 boliger og ferieboliger.

Lofoten Arctic Hotel

lofotenarctic

Velkommen til verdens mest berømte fiskevær Henningsvær. Her tilbyr vi overnatting på Lofoten Arctic Hotel, et hotell på bryggekanten. Henningsvær Hotel, vårt andre hotell, ligger midt i hjertet av Henningsvær. Läs mer om installation laddbox här.

Kabelvåg Hotell

kabelvag

I sentrum av Kabelvåg, er lite og hjemmekoselig, med trivelig atmosfære og god standard. Vi tilbyr 28 rom med totalt 56 senger. Overnatting, god frokost og et smil! Hotellet ble bygget i 1995 i kjent Jugendstil, som passer godt sammen med øvrig arkitektur i Kabelvåg.